Hayvanları Koruma Günü Kutlandı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü´nü, Türkçe Öğretmenimiz Halil BAĞ ve Öğrencilerinin Hazırladığı Programla Kutladık

04.10.2017 359

Her yıl 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde dünyanın he­men hemen her ülkesinde hayvanların yararları, beslenmeleri, bakımları, yaşama koşulları ve hastalıkları ayrıca televizyonlar gazeteler ve radyolar aracılığıyla insanlar hayvanların korunma­ları gerekliliği konusunda bilgilendirilir.

Yurdumuzda da hayvan sevgisinin büyük küçük herkeste yerleşmesi için çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Hayvanat bah­çeleri ve ulusal parklarda evcil ve yabani hayvanlar koruma altı­na alınmıştır. Buraları ziyarete gelen insanlarda hayvan sevgisinin oluşturulması amaçlanmıştır. Her yıl ekim ayının dördüncü gü­nü, Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanmaktadır.

Foroğraflar

04-10-201704-10-201704-10-201704-10-2017