Belediye Başkanımızı Makamında Ziyaret Ettik.

Okulumuz Öğrenci Meclisi Başkan Yardımcımız Dudu Ayça UĞUR ve Öğrenci Temsilcimiz Deniz ANDIÇ, gönüllü velimiz Mustafa UĞUR, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sevim CAN ve Okul Müdürümüz Ercan DAVUT nezaretinde Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ'u  makamında ziyaret ettiler.

26.10.2014 1559

Ziyaret, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Öğrenci Meclisi faaliyetlerini İlçe Belediye Başkanına tanıtmak ve okulun belediye tarafından karşılanabilecek ihtiyaçlarını Belediye iletmek amacıyla gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizi can kulağı ile dinleyen Belediye Başkanımız Ayhan YAVUZ, okulun belirtilen ihtiyaçlarını not alarak, bunların bazılarının hemen, bazılarının ise süreç içinde karşılanabileceğini beyan etti.
Öğrencilerimiz ile bir süre sohbet eden Başkan Yavuz, nazik ziyaretlerinden dolayı öğrenci ve idarecilerimize teşekkür ederken, en yakın zamanda okulumuza gelerek iade-i ziyarette bulunacağını da sözlerine ekledi.