Ticaret Borsası Ortaokulu

Vizyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Öğrencilerimiz Başlama ve Bitiş Saatleri 07.20 - 13.10 Öğleci Öğrencilerimiz Başlama ve Bitiş Saatleri: 13.20 - 19.00
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okul düzeyinde gerçekleştirilen her türlü sportif faaliyete katılım gösterilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda her yıl TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesinde okulumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Telefon - 0(326) 345 26 60

WEB - https://ticaretborsasi.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. ÇEVRE YOLU CAD. TICARET BORSASI ORTAOKULU BLOK NO 140B KIRIKHAN / HATAY

Yerleşim Yeri - Kırıkhan Merkez Cumhuriyet Mahallesi

Ulaşım Okulumuza şehir içi minübüsle ya da yaya olarak ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde